Junior Club

Varmt välkomna till vår Junior Club!

Här finns möjlighet att spela spel, pyssla med olika typer av material, spela pingis, se fredagsfilmer, göra egna smoothies, baka eller laga mat, åka på utflykter och mycket annat tillsammans med kompisarna och vår personal på JC Mr Holmgren.

Barnen är välkomna till klubben varje skoldag fram till klockan 16:30 ,under studie- och lovdagar har vi stängt. Mellanmål serveras varje dag uppe på Junior Club när skoldagen slutat. På torsdagar har vi tillgång till Hemkunskapssalen där barnen kan tillaga sitt egna mellanmål, exempelvis i form av pizzor, scones och vad de önskar. Ibland kan de även få tillfälle att baka.

Vi tycker att det är viktigt att Junior Club kan erbjuda barnen möjlighet till utveckling och lärande samt meningsfull fritid och rekreation. Därför anordnar vi varierade aktiviteter, utflykter och samarbetsövningar som barnen uppskattar. För många barn är 10-12-årsåldern en rolig tid, men också en tid då de söker efter identitet, grupperingar och framtida vägar. Att vi låter barnen öva på samarbete och social kompetens stärker deras självkänsla, språk och möjligheterna till att klara sig i skolans kunskapsämnen samt framtida livet.

Vi är noggranna med att låta barnen påverka våra inköp, aktiviteter och utflykter vi anordnar. Detta för att visa på ett demokratiskt sätt att alla deras åsikter är värdefulla och välkomna till oss. Vi gör minst en utflykt per månad och denna termins utflykter består av JumpYard, brandstationen, bowlinghallen, tennishallen, biografen och Nibbleparken.

Är du som vårdnadshavare intresserad av att anmäla ditt barn? Detta kan göras under hela året genom att skicka ett mejl till Mrs Bohlin: johanna.bohlin.jarfalla@engelska.se.

Vid önskemål att nå JC via telefon ring: 08-58430623